Massage

Uw massage behandeling

Andaman Authentic Massage

Een therapeutische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van twee primaire processen; namelijk de toepassing van diepe, consistente druk om specifieke zenuwen, pezen en lichaamsdelen en een breed scala aan passieve stretch bewegingen manipuleren het skelet om een evenwicht te vinden tussen de functies van het lichaam. De basis van de traditionele Thai massage ligt in de theorie van de energielijnen die door het lichaam lopen en kan ook worden teruggevonden in de accupunctuur.

 

Deze massage heeft onder andere een positieve invloed op chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. De massage verbetert de bloedcirculatie, zorgt voor een soepelere huid, spieren en gewrichten, bestrijdt stress en verminderd negatieve gevoelens.

 

Andaman Tok Sen

Een unieke, therapeutische massage afkomstig uit Thailand waarbij gebruik wordt gemaakt van een houten hamer en een wig. Door de trillingen die hierdoor ontstaan op de energiebanen en diep doordringen in het lichaam, zorgt het er voor dat de blokkades opgeheven worden en de stroming in de energie lijnen bevorderd wordt. De massage wordt aangeboden in combinatie met de Andaman Authentic Massage en waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal geselecteerde aromatische essentiële (etherische) oliën.

 

De Tok Sen massage is goed tegen vermoeidheid (ook bij herstel na Burn-out), vage pijnklachten, reumatische klachten, psychische en mentale stress, rugpijn en hoofdpijn.

 

Andaman Essential Aroma Massage

Een heerlijke, zachte en bijzonder doeltreffende ontspanningsmassage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde aromatische essentiële (etherische) oliën, die een heilzame werking op lichaam en geest hebben, de huid voorziet van voedingsstoffen, de spieren ontspannen en de geest tot rust brengen.

Het is een moment om los te komen van de dagelijkse stress en vermoeidheid en te genieten van een moment voor uzelf. Een regelmatige behandeling bevordert duurzame reiniging en ontspanning en kan bovendien rimpels en cellulitis voorkomen.

 

Andaman Foot Reflexology

Dit is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Reflex therapie berust op het principe dat er gebieden, reflexpunten, op de voeten bestaan, die corresponderen met elk van de organen, klieren en structuren in het lichaam. Door deze reflexpunten te bewerken wordt de spanning in het lichaam verminderd.

Deze voetmassage werkt heel ontspannend en heeft dan ook een positief effect op stress en vermoeidheid.

Voor meer informatie bel: 06-11 80 68 06 of 070 – 444 37 90

Andaman Wellness Actueel