Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Andaman Wellness in Den Haag

Prins Willemstraat 9C te Den Haag te bereiken per:

  • Openbaar vervoer

Tramlijn 1 richting  Scheveningen Noorderstrand – tramhalte Keizerstraat (op 1 minuut afstand lopen)

Buslijn 22 richting Duindorp – bushalte Keizerstraat (op 1 minuut afstand lopen)

Tramlijn 11 richting Scheveningen Haven – tramhalte Duinstraat (op 5 minuten afstand lopen).

 

  • Eigen vervoer

Vanuit Utrecht/Amsterdam

U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Na 400 meter slaat u na het SHELL tanstation rechtsaf, dit is de Scheveningseweg. Na 1 km op de hoek van de Duinstraat en de Scheveningsweg bevindt zich het IHCH.

 

Vanuit Amsterdam/Leiden

U volgt de A44 richting Centrum Den Haag/Scheveningen. De A44 gaat achtereenvolgens over in de N44, de Benoordenhoutseweg en de Zuid Hollandlaan. U volgt hierna verder de omschrijving zoals hierboven aangegeven.

 

Vanuit Rotterdam

Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt hierna verder de omschrijving zoals hierboven aangegeven.

 

  • Parkeergelegenheid

Voor de deur (vanaf 13.00 betaald parkeren)

In de nabije omgeving kunt u gratis parkeren (op en rond de Zeesluisweg) op minder dan 5 minuten lopen van onze locatie.

 

Andaman Wellness Actueel